Gemeente Heemskerk vult pot Duurzaamheidslening bij

De Duurzaamheidslening van gemeente Heemskerk wordt bijgevuld met 500.000 euro. Binnen één jaar is de eerste 500.000 euro helemaal gebruikt. “Het is mooi dat inwoners duurzame maatregelen nemen, dat blijven wij steunen met deze financiële impuls”, zegt wethouder Gaatze de Vries.

Met de Duurzaamheidslening komen particuliere huiseigenaren, kleine verhuurder en verenigingen van eigenaren met minder dan 10 leden met een bestaande woning in aanmerking om hun woning te verduurzamen.

Het gaat dan bijvoorbeeld om isolatiemaatregelen, een groen dak of een energieadvies op maat. Meer informatie over de lening vindt u op www.odijmond.nl/duurzaamheidslening-heemskerk. Hier leest u ook meer over landelijke financieringsmogelijkheden, zoals de Energiebespaarlening en andere subsidies voor het verduurzamen van uw woning.

EcoHeemskerk: lokale energiecoöperatie

De energiecoöperatie van Heemskerk, EcoHeemskerk, helpt u graag bij vragen over energie besparen en opwekken. EcoHeemskerk is een organisatie voor Heemskerkse burgers door Heemskerkse burgers, die door informeren en begeleiden meehelpt aan de energietransitie. Kijk op www.ecoheemskerk.nl voor meer informatie.