Kledingkettingruil van start in Heemskerk

Vanaf juni kunnen de inwoners van Heemskerk meedoen met de lokale kledingruilactie van het wereldwijde initiatief van The Clothing Loop. Deelnemers aan de Ketting Kledingruil kunnen kledingstukken inleveren en ruilen met buurtgenoten.

Hoe?

Het idee is simpel: Kettingen worden opgezet door lokale vrijwilligers. Er wordt een route gemaakt en grote, met kleding gevulde tassen worden door de deelnemers aan elkaar doorgegeven.
Enthousiast geworden? Je kan je via www.clothingloop.org aanmelden of mailen naar kettingheemskerk@gmail.com. Ook voor vragen of het doneren van kleding kan je mailen naar het mailadres. De kledingketting start met het ruilen van dameskleding van maat XS t/m maat XL. Wanneer er genoeg interesse is voor andere categorieën (denk hierbij o.a. aan dames grotere maten en herenkleding) kan een nieuwe ketting worden gevormd. Zodra je je hebt aangemeld zorgt lokaal initiatiefnemer Daniëlle Winter ervoor dat je wordt toegevoegd aan de ketting. swap, don’t shop!