Pop-up duurzaamheidsloket voor ondernemers

Hoe krijg ik meer werknemers op de fiets naar kantoor? Hoe kan ik in mijn bedrijf het snelst energie en dus geld besparen? Kom voor het antwoord op deze en andere vragen langs in het pop-up ondernemersloket van IJmond Bereikbaar en GreenBiz IJmond. Op donderdag 3 november tussen 14.00 en 17.00 uur staan we op Breestraat 41 in Beverwijk voor u klaar. U bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek over duurzame mobiliteit en energiebesparing.

Onze experts op het gebied van duurzame mobiliteit en energiebesparing vertellen u meer over fiscale mogelijkheden voor duurzaam woon-werkverkeer en subsidies voor duurzame energie-opwek. Experts van GreenBiz IJmond geven u tips voor het besparen op uw energierekening.

Webinar

Geen tijd voor koffie? Kijk dan op woensdag 2 november van 15.30 tot 16.30 naar het webinar over energiebesparing. Een adviseur van Klimaatroute vertelt u dan hoe het midden- en kleinbedrijf én de horeca energie kunnen besparen. Inschrijven kan via www.greenbizijmond.nl/webinar-energiebesparing.