Website Duurzaam Heemskerk in de lucht

Op de website duurzaam.heemskerk.nl staat informatie over diverse onderwerpen die met duurzaamheid te maken hebben, zoals schone energie, water en groen en circulaire economie. Inwoners en ondernemers kunnen lezen wat ze zelf kunnen doen op het gebied van duurzaamheid, maar ook wat de gemeente doet.  Er zijn links te vinden naar de duurzame partners van de gemeente, zoals ODIJmond en ECOHeemskerk en we delen er relevante nieuwsberichten.

Duurzaamheid is een begrip dat een steeds prominentere plaats in ons dagelijks leven inneemt

Iedereen wordt in meer of mindere mate geconfronteerd met tal van voorzieningen en vragen op het gebied van duurzaamheid. Met als gevolg dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wethouder Gaatze de Vries vond het daarom, net als de raad, van groot belang de inwoners en ondernemers in Heemskerk hier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. “U treft concrete informatie aan over zaken die op lokaal niveau spelen. Maar ook geven we de noodzakelijke links naar informatie die op provinciaal en landelijk niveau spelen. Daarnaast ziet u dat ECOHeemskerk een duidelijke rol heeft gekregen op onze website. Deze organisatie staat u met raad en daad bij op het gebied van duurzaamheid en verduurzaming van uw woning. Ik hoop dat u vlot uw duurzame weg weet te vinden op de website.”

De website is van ons allemaal

Duurzaamheid is in de gemeente Heemskerk nog volop in ontwikkeling. En dat geldt ook voor onze website. De website is nog niet af. U kunt ons helpen! Mist u informatie op de website of heeft u een leuk idee? Of bent u bezig met een interessant project op het gebied van duurzaamheid? Laat het ons weten door een mail te sturen aan communicatie@heemskerk.nl.

duurzaam.heemskerk.nl